Idei noi

Idei noi, razlete, posibil idei de afaceri chiar:

- zahar cubic in forma de lego. usor de facut, simplu si de efect pentru adulti si copii, eventual colorat, copilul nu se va mai plictisi niciodata si nu e nevoie de inscriptia "nu convine copiilor sub 3 ani datorita partilor mici ce pot fi inghitite" In cel mai rau caz fiul dvs va face diabet dupa ce mananca 2 cutii

NB later edit: evident mai multe culori inseamna mai multe cutii care sunt cumparate de fiecare client inainte sa se termine celelalte, iar diverse marimi si modele eventual shtantate cu gramajul kcal etc garanteaza acelasi lucru. Iar ala micu va face castele din zahar in bucatarie prilej de prajituri si bla bla fericire de familie mai ceva ca'n printurile Dr Oetker.
NB2: pot sa fie si branduite cum sunt si pliculetele de zahar. Nu consuma hartie deci sunt mai eco, ma intorc acasa sa salvez fabrica de zahar de la Bucecea si productia locala de sfecla care e destinata alcoolului de cand cu falimentul.

- bornele de parcare din orase aka "horodateur" dotate cu wifi = o chestie mica in interior si, pentru plata cu un nr de sms. E mai simplu sa dai un SMS si sa iti vina costul parcarii odata cu factura de tel, nu?

0 comments:

Categories