fashion thinking collage

3 noaptea. Centru. Urinez pe o vitrina La Cost.

Simbolic vorbind, sunt un maestru. Printr-un gest nobil tipic francez devin in dezacord atat cu semi-aristocraticii barbati sovini la 60 de ani , cat si cu rapper-ii in trening cu crocodil si sapca care coboara toti la aceeasi statie.

10 dimineata. Metrou

Un punker din divizia boschetar sta jos, intre degete tine tigara deja rulata si nu pare extrem de constient de ce e in jurul sau. In fata lui o tipa cu o fata cuminte de bibliotecara citeste o carte si poarta o pereche de Doc Martens impecabili ca pe niste balerini.

9 seara. Bar. Miniconcert alternativ moka.

Eram in zona si aud muzica. Imi place, trec strada, scot bani si intru. O jumatate de trupa care canta foarte bine. Au beat-ul pe statie si cei doi tipi, dintre care unul are o masca pe fata si celalat e imbracat in femeie, fac solistica si chitara simultan. Populatie gotic spre trash+clasa muncitoare ratacita. Iau o bere si raman pana vine politia sa opreasca zgomotul care deranjeaza vecinii.

8 seara. Supermarket

Imi dau seama ca nu am rasfoit nici o revista de stil masculina de ceva vreme. Caut una care sa nu fie gay si care imi promite un dosar special James Bond(wtf!), o iau de pe raft, arunc cateva cutii de lapte in cos si plec acasa, in periferii si campusuri pustii.

Sunt un Jon modern, un Jon din garfieldminusgarfield.

1 comments:

--==Specter==-- said...

foarte melancolice posturile tale man. dar misto de tot

Categories